Menu

Sök flyg från Åland till Förenade Arabemiraten

Förenade Arabemiraten

 • Abu Dhabi
 • Allmän information

  Officiellt språk: Arabiska
  Tidszon: UTC +4
  Valuta: Emiratisk dirham (AED)

 • Schejk Zayed-moskén

  Visste du att den snövita moskén är byggd i marmor och har detaljer av 24-karats guld? Glittrande fasad, berömda och gigantiska ljuskronor och världens största matta är ett måste som du inte får missa!

 • The National Aquarium Abu Dhabi

  Akvarium som ligger i Al Qana är en fantastisk plats för att upptäcka och förundras av naturen – det har nämligen över 46 000 djur som representerar drygt 300 olika arter. Här finns det över 60 attraktioner indelade i 10 olika teman såsom Förenade Arabemiratens naturskatter, Fruset världshav och Eldringen.

 • Louvre Abu Dhabi

  Louvre Abu Dhabi anses vara ett av världens moderna underverk. Det är inte bara ett vanligt konstmuseum utan även en arkitektonisk skönhet i sig som projekterades av Jean Nouvel, känd arkitekt och Pritzkerpristagare. Museets kupol verkar flyta på vattnet. När solljuset faller på kupolen uppstår ett ljusskådespel som kallas för ”Regn av ljus”. Louvre Abu Dhabi som har en yta på 9200 kvadratmeter är första världskulturmuseet i Arabvärlden.

Abu Dhabi

Abu Dhabi, omgiven av det turkosa vattnet i Persiska viken på ena sidan och öknen Rub al-Khali på andra sidan, har blixtsnabbt omvandlats till en modern stad. Ett bevis på detta är åtskilliga skyskrapor, den enorma Schejk Zayed-moskén med underbara minareter, palats av guld, köpcentrum av marmor och otroliga museer. Abu Dhabi, huvudstaden i Förenade Arabemiraten, är idag ett av väldens främsta turistmål. Denna storstad lockar till sig en mängd turister från hela världen med unika sevärdheter, gästfrihet, traditioner och de härligaste sandstränderna i regionen. Abu Dhabi är inte bara en vanlig storstad vid Persiska viken utan även det största emiratet bland de sju emirat som ingår i Förenade Arabemiraten. Abu Dhabis varierande landskap består av en grön oas i Al Ain, vidsträckta sanddyner i Rub al-Khali-öknen och öar i Persiska viken.

✔️ Erbjuder eSky.se kampanjpriser på flyg från Åland till Förenade Arabemiraten?

Kampanjerbjudanden och flygbiljetter till låga priser dyker upp regelbundet på eSky.se. Följ oss och låt oss inspirera dig!

✔️ Är det möjligt att skaffa reseförsäkring när jag bokar flyg från Åland till Förenade Arabemiraten?

Om du bokar flyg på eSky.se kan du också skaffa reseavbeställningsskydd. Med denna försäkring kommer du att känna dig säker och lugn under din resa.

✔️ Är det möjligt att boka boende samtidigt när jag bokar flyg från Åland till Förenade Arabemiraten?

På eSky.se kan du också söka boende. Denna tjänst ger dig möjlighet att boka ett bra ställe att vila på innan du ger dig iväg på semester. Du kan boka boende oavsett vilken typ av biljett du har eller genom att boka paket med Flyg+Hotell.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder flyg från Åland till Förenade Arabemiraten?

eSky.se ser till att erbjuda flyg från Åland till Förenade Arabemiraten både med lågprisflygbolag och med flygbolag som är kända för sin högre standard.