Menu

Emirates

Advertisement

Bästa tillfälliga flyg med flygbolaget Emirates på eSky

Pris per vuxen tur och retur

Advertisement

✔️ Vart kan man resa med Emirates?

Emirates erbjuder flygschema som omfattar flygningar till många populära resmål. Använd sökmotorn eSky för att se tillgängliga flyg.

✔️ När är det billigast att flyga med Emirates?

Det är bäst att boka flyg med Emirates långt i förväg.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder liknande flygförbindelser?

Det finns också andra flygbolag som erbjuder flyg till samma städer som Emirates. Du kan hitta dem med hjälp av sökmotorn eSky.

✔️ Får man boka flyg med Emirates och hotell tillsammans?

Använd resesökmotorn eSky för att boka flyg och boende på en gång – välj paket med Flyg+Hotell. Detta gör din resa inte bara bekvämare, utan även billigare tack vare paketrabatt.

Läs mer om Emirates

Emirates

Flygbolaget Emirates ägs av Förenade Arabemiraten. Bolaget etablerades 1985. Emirates första rutt var Karachi-Bombay. 1987 började Emirates trafikera till Europa. London-Gatwick flygplats var den första flygplatsen i Europa på vilken Emirates flyg landade. 1990 öppnade Emirates första flyglinjer till Sydostasien, bland annat till Singapore.

Idag flyger Emirates till mer än 155 destinationer i över 80 länder runt om i världen. Den flyger också till Stockholm-Arlanda flygplats. Emirates är för närvarande ett av de största, viktigaste och snabbast utvecklande lufttrafikföretag som flyger interkontinentalt. Det är också ett av de rikaste flygbolagen. Emirates framgång beror på enkel tillgång till lågprisbränsle. Stor roll spelar även Förenade Arabemiratens snabbt turism- och businessutveckling.

Bagage

När du reser med Emirates får du medföra ett handbagage ombord på flyget. Emirates reglerar handbagagets mått och vikt som kan skilja sig beroende på reseklass och rutt. Incheckat bagage i Emirates måste också följa flygbolagets regler för bagagets mått och vikt. Dessa regler kan också skilja sig beroende på biljettprisklass och flyglinje.

Reseklasser

När du reser med Emirates kan du välja mellan tre olika klasser, dvs. första klass, businessklass och ekonomiklass. Förstaklassresa är en riktigt lyxig upplevelse. Din resa i Emirates första klass är utöver det vanliga: stäng dörrarna till din privata svit och koppla av. I sviten finns säten som kan fällas till fullt sängläge, bekvämlighetskit och duschspa. Förstaklasspassagerare kan även boka en privat förare som tar dem direkt till och från flygplatsen utan kostnad. Denna kostnadsfria limousinservice är tillgänglig i över 70 städer runt om i världen. Kunder som flyger i förstaklass har tillgång till Emirates exklusiva flygplatslounger. Businessklasspassagerare kan vila med tillgång till likadana bekvämligheter ombord. Kabiner i businessklass är utrustade med ett skrivbord och säten med eluttag. Förstaklass- och businessklassresenärer har tillgång till egen minibar och kan mingla med andra passagerare i loungen ombord.

Ekonomiklasspassagerare är också väl omhändertagna på flyg. På vissa flygplan får de tillgång till trådlöst internet.

Incheckning online

Incheckning på nätet är tillgänglig från 24 timmar till 90 minuter innan planerad avgångstid.

Flotta

Emirates flotta består huvudsakligen av wide body-flygplan. Men Emirates har också ett narrow body-flygplan Airbus A319-100CJ, som används för VIP-flygningar. Emirates flotta är en av de yngsta flottorna i världen. Bland över 230 plan i flottan ingår, förutom de ovannämnda, följande flygplan: Airbus A330-200, A340-300, A340-500, A380-800, Boeing 777-200, 777-200ER, 777-200LR, 777-300, 777-300ER, 747-400ERF, 777-200F.

Dubais internationella flygplats

Flygplatsen ligger 13 km nordost om stadens centrum. På flygplatsen finns många restauranger som specialiserar sig på rätter från hela världen, butiker och biluthyrningsföretag. Flygplatsen erbjuder gratis wifi via Global Link. Det finns även internetkiosker tillgängliga mot betalning.

Måltider

Förstaklasspassagerare kan smaka på utsökta måltider som går upp mot lyxig restaurangmat. En härlig matupplevelse får också de som reser i businessklass. Resenärer får inte bara välja bland Emirates hälsosamma och utsökta måltidsalternativ, men får även champagne, cocktailar och andra drycker utan kostnad. Förstaklass- och businessklassmåltider serveras på benporslinstallrikar med exklusiva bestick. I loungen ombord kan du prova på nya smaker - smaka på olika tilltugg och drick cocktailar, sprit och varma eller kalla drycker. De som flyger i ekonomiklass får också gratis måltider och ett komplett utbud av kostnadsfria drinkar, inklusive alkoholhaltiga drycker och champagne mot en liten avgift. Samtliga menyer ombord ändras varje månad. Speciella barnmåltider, vegetarianska eller dietetiska måltider kan serveras på kundens begäran. Komplettera din måltid med de finaste vinerna.

Ytterligare tjänster

Resa med Emirates betyder också prisbelönt underhållning. Du kan titta bland annat på nyheter och sportkanaler ombord, följa flygets gång med Emirates kameror på flygplanets utsida, använda wi-fi ombord och välja bland 4 000 filmkanaler, populära tv-program, musik och spel och som finns på flera olika språk.