Menu

Eurowings

Bästa tillfälliga flyg med flygbolaget Eurowings på eSky

Pris per vuxen tur och retur

✔️ Vart kan man resa med Eurowings?

Eurowings erbjuder flygschema som omfattar flygningar till många populära resmål. Använd sökmotorn eSky för att se tillgängliga flyg.

✔️ När är det billigast att flyga med Eurowings?

Det är bäst att boka flyg med Eurowings långt i förväg.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder liknande flygförbindelser?

Det finns också andra flygbolag som erbjuder flyg till samma städer som Eurowings. Du kan hitta dem med hjälp av sökmotorn eSky.

✔️ Får man boka flyg med Eurowings och hotell tillsammans?

Använd resesökmotorn eSky för att boka flyg och boende på en gång – välj paket med Flyg+Hotell. Detta gör din resa inte bara bekvämare, utan även billigare tack vare paketrabatt.

Läs mer om Eurowings

Eurowings

Eurowings är ett tyskt flygbolag ägt av Lufthansa som erbjuder billiga flygbiljetter. Flygbolaget etablerades år 1993 som resultatet av en sammanslagning av två små flygbolag: Nürnberger Flugdienst och Reise- und Industrieflug. Eurowings startade sin verksamhet i januari 1994. Den första flygningen ägde rum från Nürnberg till Amsterdam. Idag tillhandahåller Eurowings tjänster åt Lufthansa och Germanwings. Flygbolaget erbjuder flygbiljetter framför allt till destinationer i Tyskland. Med eSky kan du kolla Eurowings flygtidtabell och planera din nästa resa redan idag.

Svenska resenärer kan boka flyg med Eurowings från Stockholm och Göteborg. Flygbolaget utvidgar fortfarande sin linjenät och just nu erbjuder det flygresor till 34 destinationer i Europa. Eurowings flyger också från Europa till andra världsdelar - Amerika (Florida), Södra Afrika och till öarna i Indiska Oceanen.

Eurowings blir allt populärare bland turister som söker efter billiga flyg.

Bagage

När du reser med Eurowings får du medföra ett handbagage ombord på flyget. Eurowings reglerar handbagagets mått och vikt som kan skilja sig beroende på reseklass och rutt. Incheckat bagage i Eurowings måste också följa flygbolagets bagageregler när det gäller mått och vikt. Dessa regler kan skilja sig beroende på reseklass och flyglinje. Eurowings erbjuder också andra avgiftsbelagda bagagetjänster för dem som vill resa ännu bekvämare.

Reseklasser

Eurowings erbjuder en riktigt unik flygupplevelse i olika reseklasser. Tjänster som inkluderas i dina flygbiljetter beror på linje och transportör. Lufthansa har fyra olika reseklasser: Ekonomi, Ekonomi Premium, Business och Förstaklass.

Germanwings erbjuder i sin tur tre olika bokningsklasser. BASIC är det billigaste alternativet. Du bokar endast flyg och inga tjänster ingår. SMART är det bästa alternativet för dem som reser i tjänsten. Biljetterna är fortfarande ganska billiga och du kan njuta av extra tjänster under din resa. Med SMART får du också nedfällbara sätten. BEST är en reseklass som innebär komfort och lyx till ett bra pris. BEST påminner om businessklass hos andra flygbolag – de mest krävande passagerarna kan njuta av helt nedfällbara säten och extra benutrymme. Vill du få veta mer om reseklasser och läsa kundernas omdömen besök Eurowings hemsida där du kan också klicka på fliken ”Flygtidtabell” för att se alla tillgängliga flygalternativen.

Incheckning online

Om du har bokat billiga flyg med Germanwings, kan du checka in från 72 till 3 timmar innan planerad avgångstid. Incheckning via internet för dem som reser från Tyskland är tillgänglig upp till 30 minuter före avgång. De som reser med Lufthansa kan checka in från 23 timmar innan planerad avgångstid. För att läsa mer om flygbiljetter, incheckning, flygstatus och få flyginformation i realtid etc. besök gärna transportörernas hemsidor.

Flotta

Eurowings flotta består till största delen av följande flygplan: Airbus A319, A320 och A330 samt Boeing 767-300ER. Flygbolaget sätter fokus på modern teknik och säkerhet. Du är alltså i trygga händer när du reser med Eurowings. Det största flygplan som Eurowings har i sin flotta är Airbus A330-200 med plats för 335 passagerare. Eurowings håller just nu på att ersätta 23 Bombardierplan med Airbus A320, vilket är dubbelt så stort.

Düsseldorfs flygplats

Düsseldorfs flygplats är Rhenlandets största och populäraste flygplats. Den ligger cirka 7 km från centrala Düsseldorf och har goda förbindelser till stadens centrum. På flygplatsen finns dussintals barer, kaféer, restauranger, butiker och biluthyrningsföretag. Det finns trådlöst internet på hela flygplatsen. Med eSky kan du enkelt hitta billiga flyg från Düsseldorfs flygplats till många spännande destinationer. Besök vår hemsida och kolla flygtidtabellen för att se vilka flygresor du kan boka just nu.

Måltider

När du reser med Germanwings kan du beställa olika måltider beroende på din reseklass och linje. I BEST-biljetten ingår både mat och dryck. De som har bokat SMART-biljetter får snacks och dryck ombord. Ingen gratis mat ingår i BASIC-biljetten, men passagerare får köpa mat ombord. När du reser med Lufthansa får du njuta av utsökta måltider under resan.

Ytterligare tjänster

Passagerare som reser med Eurowings får tillgång till ett spännande underhållningssystem på flyget. Samtliga passagerare som har bokat flygbiljetter med det tyska flygbolaget har också tillgång till WiFi-nätverket så snart de stiger ombord. Det gör att många bestämmer sig för att boka billiga flyg och resa med Eurowings både på semester och i tjänsten.