Menu

Eurowings

Advertisement

Bästa tillfälliga flyg med flygbolaget Eurowings på eSky

Pris per vuxen tur och retur

Advertisement

✔️ Vart kan man resa med Eurowings?

Eurowings erbjuder flygschema som omfattar flygningar till många populära resmål. Använd sökmotorn eSky för att se tillgängliga flyg.

✔️ När är det billigast att flyga med Eurowings?

Det är bäst att boka flyg med Eurowings långt i förväg.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder liknande flygförbindelser?

Det finns också andra flygbolag som erbjuder flyg till samma städer som Eurowings. Du kan hitta dem med hjälp av sökmotorn eSky.

✔️ Får man boka flyg med Eurowings och hotell tillsammans?

Använd resesökmotorn eSky för att boka flyg och boende på en gång – välj paket med Flyg+Hotell. Detta gör din resa inte bara bekvämare, utan även billigare tack vare paketrabatt.

Läs mer om Eurowings

Eurowings

Flygbolaget Eurowings startade sin verksamhet 1994 och ägs av Lufthansa, det största flygbolaget i Tyskland. Eurowings flotta består av cirka 100 flygplan och flygbolaget har idag en ledande position när det gäller passagerarvolym på flygplatser i Düsseldorf, Hamburg, Stuttgart och Köln/Bonn. Eurowings erbjuder billiga direktflyg framförallt till destinationer i Europa. Totalt trafikerar Eurowings linjer till över 100, och under sommarsäsongen över 150 destinationer i drygt 50 länder. Med sitt välutvecklade linjenätverk och 11 internationella baser är Eurowings ett av de största flygbolagen i Tyskland. I dagsläget anställer Eurowings cirka 3500 personer i hela Europa.

Bagage

När du reser med Eurowings får du medföra ett handbagage ombord på flyget. Eurowings reglerar handbagagets mått och vikt som kan skilja sig beroende på reseklass och rutt. Incheckat bagage i Eurowings måste också följa flygbolagets bagageregler när det gäller mått och vikt. Dessa regler kan skilja sig beroende på reseklass och flyglinje. Eurowings erbjuder också andra avgiftsbelagda bagagetjänster för dem som vill resa ännu bekvämare.

Reseklasser

Eurowings erbjuder tre olika biljettyper:

  • BASIC – ett prisvänligt alternativ där flyg och en liten väska är inkluderade i priset. Det finns möjlighet att vid behov lägga till större bagage, måltid och andra extra tjänster.
  • SMART – en standard-taxa som omfattar ett stycke incheckat bagage på upp till 23 kg, prioriterad ombordstigning, en liten kabinväska (på upp till 8 kg), gratis inchecknings-service på flygplatsen och avgiftsfri bokning av önskad sittplats.
  • BIZclass – en premiumbiljett som inkluderar ett speciellt säte i rad 1–3 med ledig plats bredvid, en liten väska, två stora kabinväskor (på upp till 8 kg vardera), två incheckade väskor (på upp till 32 kg vardera) och tillgång till lounge.

Eurowings erbjuder dessutom sittplatser med extra benutrymme och möjlighet att boka mittsätet så att det förblir tomt under flygresan och förbättrar passagerarnas komfort. Priset för denna tjänst börjar på 10€.

 

Incheckning online

Om du har bokat billiga flyg med Germanwings, kan du checka in från 72 till 3 timmar innan planerad avgångstid. Incheckning via internet för dem som reser från Tyskland är tillgänglig upp till 30 minuter före avgång. De som reser med Lufthansa kan checka in från 23 timmar innan planerad avgångstid. För att läsa mer om flygbiljetter, incheckning, flygstatus och få flyginformation i realtid etc. besök gärna transportörernas hemsidor.

Flotta

Eurowings flotta består av sammanlagt 100 flygplan. I flottan ingår Airbus-flygplan av typen Airbus A319 (med plats för upp till 156 passagerare) och A320 (med plats för upp till 180 passagerare). Just nu satsar Eurowings på att utöka sin flotta med 13 Airbus A320neo och A321neo som är världens modernaste och mest effektiva medeldistansflygplan. De nya flygplanen kommer att tas i bruk 2022.

Düsseldorfs flygplats

Düsseldorfs flygplats är Rhenlandets största och populäraste flygplats. Den ligger cirka 7 km från centrala Düsseldorf och har goda förbindelser till stadens centrum. På flygplatsen finns dussintals barer, kaféer, restauranger, butiker och biluthyrningsföretag. Det finns trådlöst internet på hela flygplatsen. Med eSky kan du enkelt hitta billiga flyg från Düsseldorfs flygplats till många spännande destinationer. Besök vår hemsida och kolla flygtidtabellen för att se vilka flygresor du kan boka just nu.

Destinationer

Eurowings linjenätverk omfattar flyg till 100 städer i Tyskland och resten av Europa. I flygnätverket ingår billiga flyg till både populära semesterdestinationer som till exempel Italien, Grekland, Kroatien och Kanarieöarna och storstäder som bland annat Berlin, Paris och Barcelona. Resenärer kan också boka flyg med Eurowings till andra länder som till exempel Österrike, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Finland, Georgien, Island, Irland, Polen, Portugal, Sverige, Slovakien, Ryssland och Storbritannien.

Måltider

När du reser med Germanwings kan du beställa olika måltider beroende på din reseklass och linje. I BEST-biljetten ingår både mat och dryck. De som har bokat SMART-biljetter får snacks och dryck ombord. Ingen gratis mat ingår i BASIC-biljetten, men passagerare får köpa mat ombord. När du reser med Lufthansa får du njuta av utsökta måltider under resan.

Ytterligare tjänster

Passagerare som reser med Eurowings får tillgång till ett spännande underhållningssystem på flyget. Samtliga passagerare som har bokat flygbiljetter med det tyska flygbolaget har också tillgång till WiFi-nätverket så snart de stiger ombord. Det gör att många bestämmer sig för att boka billiga flyg och resa med Eurowings både på semester och i tjänsten.