Menu

easyJet - med eSky

Advertisement

Bästa tillfälliga flyg med flygbolaget easyJet på eSky

Pris per vuxen tur och retur

Advertisement

✔️ Vart kan man resa med easyJet?

easyJet erbjuder flygschema som omfattar flygningar till många populära resmål. Använd sökmotorn eSky för att se tillgängliga flyg.

✔️ När är det billigast att flyga med easyJet?

Det är bäst att boka flyg med easyJet långt i förväg.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder liknande flygförbindelser?

Det finns också andra flygbolag som erbjuder flyg till samma städer som easyJet. Du kan hitta dem med hjälp av sökmotorn eSky.

✔️ Får man boka flyg med easyJet och hotell tillsammans?

Använd resesökmotorn eSky för att boka flyg och boende på en gång – välj paket med Flyg+Hotell. Detta gör din resa inte bara bekvämare, utan även billigare tack vare paketrabatt.

Läs mer om easyJet

easyJet

Det brittiska flygbolaget easyJet är världens tredje största lufttrafikföretag. easyJet trafikerar över 600 inrikes- och internationella rutter i 32 länder i Europa och Nordafrika. easyJet flyger också från Sverige, från Åre Östersund, Göteborg-Landvetter och Stockholm-Arlanda. easyJet erbjuder olika rabatter som gör att din biljett är väldigt billig. Handbagaget ingår i biljetten. Det finns inga reseklasser på easyJet, men biljetter finns tillgängliga i olika priskategorier.

Vart kan du resa med easyJet?

Med easyJet kan du upptäcka väldigt många destinationer. easyJet trafikerar de flesta europeiska rutterna. Flygbolaget flyger österut till Israel och Egypten och västerut till Kanarieöarna och Island. Vilka andra rutter trafikerar easyJet? Den allra nordligaste destinationen är Åre Öresund flygplats, och den sydligaste Hurghada i Egypten och Las Palmas på Kanarieöarna.

Det är förstås bara få av de rutter som trafikeras av easyJet. Och vart kan man resa med easyJet från Sverige? Det finns tre flygplatser som är easyJets baser i Sverige. Från Åre Östersund kan du flyga till Bristol i Storbritannien, Köpenhamn och London-Gatwick och från Göteborg-Landvetter till Berlin. EasyJet erbjuder flest destinationer från Stockholm-Arlanda flygplats. Därifrån kan du flyga till Genève och Basel-Mulhouse-Freiburg i Schweiz, Berlin i Tyskland, Bristol och London-Luton i Storbritannien, Lyon–Saint Exupéry i Frankrike och Milano-Malpensa i Italien.

easyJet - vad kan du packa ner i ditt handbagage?

Var och en som reser med easyJet måste ta reda på det som får medföras ombord i handbagaget. Det finns föremål som passagerare inte får medföra genom säkerhetskontrollen eller ombord på flygplanet. Dessa föremål är förbjudna oberoende av flygbolag som du reser med. Det som du kan packa ner i ditt handbagage kan sammanfattas med några enkla regel.

Det finns begränsningar för vätskor som passagerare kan ta med ombord - dessa begränsningar gäller inte drycker som kan köpas på flygplatsens tullfria område. Det finns inga restriktioner angående mat som transporteras inom EU:s gränser. Vad mer kan du packa ner i ditt handbagage? Till exempel tidningar och andra föremål som inte är vassa eller brandfarliga.

När ska man boka flygbiljett?

Det är ingen hemlighet att flygpriserna ändras beroende på hur stort intresset är just då. När ska man boka flygbiljett för att få bästa priset? Ju tidigare du bokar din resa med easyJet, desto billigare blir det oftast. Forskning visar att det är bäst om du bokar flyg till Europa ca 20 veckor i förväg.

Priserna kan variera sig beroende på veckodag. Biljetterna är oftast dyrare på helgerna, då alla sitter hemma och har tid att boka resor. Det är därför bäst att boka biljetter en dag mitt i veckan.

Hur lägger jag till extra bagage?

Handbagage som du medför ombord måste följa flygbolagets regler för bagagets mått och vikt. Om ditt handbagage överskrider maxmåtten eller innehåller föremål som är förbjudna ombord, måste det checkas in. Hur lägger jag till ett incheckat bagage i easyJet? Du kan göra det vid bokningstillfället, lite senare eller på flygplatsen, före avgången.

Hur lägger jag till ett bagage i easyJet? Kom ihåg att göra det före incheckning. Du behöver bara logga in på ditt konto och köpa till ett incheckat bagage. Du kan också göra det på flygplatsen, men då blir kostnaden betydligt högre.

Hur gör man för att boka om sin biljett?

Ibland händer det att man behöver ändra sina planer. När du reser med easyJet kan du ändra ditt flygs datum och passagerarens personuppgifter. Lägg alltid märke till det nya priset. Ibland kan det visa sig att det är billigare att boka en helt ny biljett istället för att boka om sin gamla bokning.

För att ändra din bokning logga in på ditt easyJets konto före incheckning. Välj bokningsuppgifter som du vill ändra och ändra din bokning. Bokningsändring sker mot en avgift.

Hur avbeställer jag min bokning?

Har du bokat fel datum? Eller har det hänt något viktigt och du behöver ändra dina planer? Då vill du kanske få reda på hur du avbeställer din bokning. EasyJet gör dig förstås möjlighet att avbeställa din bokning, men, som alla andra tjänster, är den tillgänglig mot en extra avgift.

Du får tillbaka endast en del av biljettpriset. Om du vill avbeställa din bokning som du har bokat de sista 24 timmar, kan du göra det genom att logga in på ditt konto. Vid avbokning betalar easyJet tillbaka värdet på flygbiljetten minus avbeställningsavgift på ditt kreditkort. Det är billigare att boka om din resa än att avbeställa den.

Hur checkar jag in på easyJet?

Checka in via internet själv för att undvika extra avgifter på flygplatsen. Incheckning online är snabb och enkel. För att checka in online behöver du ett giltigt dokument, pass eller id-kort, för varje passagerare på din bokning.

Hur checkar jag in på easyJet? Klicka på länken i mejlet med bokningsbekräftelse. Du kan checka in från 30 dagar till 2 timman innan planerad avgångstid. Du checkar in online genom att fylla i alla passagerares personuppgifter - se till att alla information som står på biljetten överensstämmer med uppgifterna i det pass eller id-kort som kommer att användas vid resan.

easyJet: hur skriver jag ut mitt boardingkort?

Skriv ut ditt boardingkort innan du åker på flygplatsen och efter att du har checkat in. Boardingkort är en resehandling som bekräftar din bokning och din sittplats på planet.

Hur skriver jag ut mitt boardingkort? När du har checkat in kan du när som helst skriva ut ditt boardingkort. Skriv ut det och allt klart! Kom ihåg att förutom ditt boardingkort måste du också ta med ditt pass eller id-kort som du använde vid incheckning.

Hur bokar jag min flygresa med easyJet?

Drömmer du om en semesterresa som du vill boka, men vet inte riktigt hur du går tillväga? Det är lätt som en plätt. Använd easyJets sökmotor genom att ange avreseort och datumintervall som intresserar dig. Snart får du resultat med tillgängliga flygningar som uppfyller kriterierna. För att boka flygresa med easyJet välj den flygbiljett som passar dig bäst och fyll i alla obligatoriska fält. Sedan går du till betalning. När betalning har slutförts är din bokning klar.

Hur ändrar jag min bokning på easyJet?

Ibland kan det hända någonting som förstör dina planer. Det är inget problem om du inte kan resa den dag som du har valt vid bokningstillfället. Du kan alltid ändra din bokning på easyJet. Du kommer att debiteras en avgift för ändring. Avgiften beror på hur mycket tid före avgången gör du en ändring i din bokning och vad som denna ändring faktiskt gäller.

Så, hur ändrar du din bokning på easyJet? Logga in på ditt konto och välj fält som du vill ändra. Det är billigast när du ändrar din bokning tidigare än två månader före planerad avgångstid. De som vill ändra sin bokning i sista stunden eller upp till två timmar efter avgången betalar den högsta avgiften.

Vart kan man resa med easyJet från Arlanda?

Drömmer du om en resa med easyJet, men vet inte vart easyJet egentligen flyger? Kolla vart du kan resa med easyJet från Arlanda och välj den destination som är intressant för dig. Du kan boka resa till Genève och Basel-Mulhouse-Freiburg i Schweiz, Berlin i Tyskland, Bristol och London-Luton i Storbritannien, Lyon–Saint Exupéry i Frankrike och Milano-Malpensa i Italien. Vilka andra flygplatser i Sverige trafikerar easyJet? Du kan boka din resa med easyJet även från Göteborg-Landvetter och Åre Östersund.

easyJet: när köper jag billigaste flygbiljetter?

Undrar du när och hur du kan boka de billigaste biljetterna? För att hitta de bästa erbjudandena måste man ha tålamod och vara flexibel. Om flygdatum inte är viktigt för dig, kan du välja den flygbiljett som är billigast på easyJet. Biljetter är dyrare de dagar många vill flyga på, exempelvis på sommarlov och helgdagar. Undvik därför att resa under de mest populära tiderna på året.

När kan man boka de billigaste biljetterna på easyJet? De billigaste flygen bokar du om du är flexibel och har inget specifikt avresedatum. Men om du verkligen behöver resa ett specifikt datum, gör din bokning så tidigt som möjligt. Ju tidigare du bokar din resa med easyJet, desto billigare är biljetterna.

När kan jag få rabatter på easyJet?

Flygbolag brukar inte tillkännage när de planerar erbjuda rabatter. easyJet är inget undantag. Varför? Då skulle alla vänta på rabatter för att köpa billigare flyg. easyJet sänker ofta flygbiljettpriser, men du behöver ha tålamod och vänta på deras nästa kampanj. När kan jag få de billigaste biljetterna på easyJet?

När easyJet öppnar en ny flyglinje, priserna på denna rutt brukar vara väldigt låga. Det är därför bra att hålla koll på easyJets nya destinationer. De alldeles första biljetterna på nya rutter brukar säljas till lägre priser. Men det är inte den enda regeln när det gäller rabatter på easyJet. Billiga biljetter kan du också köpa om du bokar din resa i slutet av säsongen.

easyJet: när checkar jag in?

Var och en som planerar flygresa måste förbereda sig väl inför avgången. Ett steg i förberedelser är incheckning på easyJet. När kan man checka in? Varje gång du bokar ett flyg måste du checka in i tid. Vid incheckning behöver du fylla alla obligatoriska fält med dina personuppgifter.

När öppnar incheckning? Du kan checka in från 30 dagar till 2 timman innan planerad avgångstid. Glöm inte att när du reser med easyJet är incheckning online ett måste för varje passagerare - du kan inte checka in på flygplatsen. För att checka in behöver du antingen ett giltigt pass eller id-kort - kolla vad som behövs på din flyglinje.

easyJet: hur skriver jag ut min biljett?

Flygbolagen har slutat skicka pappersbiljetter till passagerare. Därför undrar många resenärer hur de ska skriva ut sina biljetter. Det är en bra fråga. Passagerare behöver inte skriva ut sina flygbiljetter, utan boardingkort, som de kan ladda ner efter att de har slutfört incheckningsprocess.

Du kan checka in online på easyJet från 30 dagar till 2 timman innan planerad avgångstid. Hur skriver jag ut min biljett? Det som du behöver för att stiga ombord på flygplanet är ditt boardingkort. Istället för att försöka hitta en flygbiljett, skriv ut ditt boardingkort och ta det med på flygplatsen.