Menu

Málaga - Billiga flyg till Málaga

Málaga

Billiga flyg till Malaga

Populära flygbolag som flyger till Malaga

Den spanska staden Malaga är en perfekt semesterstad. Direktrutter från Sverige till Malaga trafikeras av tre flygbolag: Norwegian, SAS och Ryanair.

Norwegian erbjuder två direktförbindelser från Stockholm till Malaga om dagen. Från Arlanda kan du flyga både tidigt på morgonen och på eftermiddagen. Det norska flygbolaget har också direktflyg från Göteborg-Landvetter till Malaga. Det finns dessutom många andra indirekta flyg från Sverige till Malaga. Air France, TAP Air Portugal och Brussels Airlines är bland de flygbolag som erbjuder flyg med mellanlandning.

Direktresa från Sverige till Malaga tar ungefär 4 timmar. Om du har bokat flyg med mellanlandning kan din resa ta lite längre tid, 6 till 8 timmar. Du kan också boka charterflyg till Malaga. Till skillnad från flyg med lågprisflygbolag får du ta med ett incheckat bagage som ingår i priset.

Använd sökmotor för att hitta billiga flyg till Malaga

Är du inte säker på vilket flygbolag som erbjuder de bästa priserna, använd sökmotorn eSky. Fyll i de grundläggande uppgifterna: avrese- och ankomstort och flygdatum. Efter en stund ser du sökresultat med alla tillgängliga flyg, sorterade efter pris. På det viset kan du enkelt och smidigt hitta billiga flyg till alla populära destinationer, med världens alla flygbolag. Sökmotorn ger dig möjlighet att jämföra biljettpriserna till Malaga och till andra destinationer.

Om du inte är så flexibel med resedatum och vill till exempel resa under julens långledighet, kan det vara lite svårare att hitta billiga flygbiljetter till Malaga, men det är inte helt omöjligt! Kolla priser i förväg för att hitta det bästa erbjudandet. Tänk på att du borde boka dina biljetter till Malaga så tidigt som möjligt, eftersom deras pris kan öka väldigt snabbt.

Om du är flexibel med avrese- och ankomstdatum och avstår från extra tjänster, kan du enkelt hitta direktflyg Stockholm-Malaga för 266 SEK. Oftast kostar en resa till Malaga 500–800 SEK.

Billiga flyg till Malaga

Det lönar sig ibland inte att resa med lågprisflygbolag. Incheckat bagage kan kosta mer än själva resan till Malaga . Det är svårt att kalla sådana resor för billiga flyg.  För att sänka pris på din resa till Alicante börja med att gå igenom alla saker som du vill ta med i ditt bagage – till slut kan det visa sig att du inte behöver hälften av saker som du har packat ner i ditt bagage.

Om du vill åka på en lite kortare resa till Malaga för att utforska den spanska kusten och bara njuta av solen på stranden, tänk på att det kan vara bättre att åka mitt i veckan. De lägsta priserna på resor till Malaga får du vanligtvis om du reser på vardagar, eftersom de flesta svenskar föredrar att åka till Spanien över en helg. Det kan vara lättare att hitta billiga flygresor om du är flexibel med dina flygdatum. Då kan du välja och boka de billigaste flygbiljetterna till Malaga.

De som vet att de vill besöka Spanien men inte har bestämt när de vill göra det har största chansen att boka billigaste flygresor. Kom ihåg att ibland räcker det med att boka flyg en eller två dagar tidigare eller senare än du har planerat. Biljetterna kan då vara även två till tre gånger billigare.

Vad ska jag göra för att hitta billiga flyg?

Att hitta billiga flygbiljetter kräver en viss uthållighet och ett visst tålamod. Och, förstås, en bra och snabb sökmotor! Med lite tur kan du hitta flyg till Malaga för endast 266 SEK. En del flygbolag har olika kampanjer för att tillfälligt sänka priser på resor till Malaga och andra städer i Europa och hela världen. Håll utkik efter erbjudanden för att inte missa din chans!

Flexibla flygdatum hjälper dig att hitta bästa erbjudanden på flygresor till Malaga. Ryanair, Norwegian och SAS har ofta kampanjer och då kan du spara ganska mycket på din flygresa till Malaga.

Nu, när du redan har hittat och bokat ditt flyg från Sverige till Malaga, är det dags att tänka på vad mer du kan göra för att minska utgifter på din resa. Om du flyger med ett lågprisflygbolag ingår endast ett stycke handbagage i biljettpriset. Skriv en packlista och gå igenom vad du vill ha på dig. Kanske finns det kläder som du inte behöver ta med? Kosmetika och toalettartiklar kan du alltid köpa på plats. Ju mindre bagage du har, desto mer sparar du på din resa till Malaga.

När kan jag boka de billigaste flygbiljetterna till Malaga?

Flygdatum är generellt det största hindret om man vill resa billigt. Det är nästan säkert att flygbolag ska inte sänka priser under jul- eller påskperioden. Men om du behöver åka från Sverige till Malaga just då, boka dina biljetter så tidigt som möjligt. Antalet billiga flygbiljetter till Spanien minskar varje dag.

Spanien är ett mycket populärt resmål bland svenskarna. Direktflyg från Stockholm och Göteborg till Spanien trafikeras varje dag, medan flygningar från andra flygplatser sker några gånger i veckan.

Om du vill hitta de allra bästa flygerbjudandena till Malaga, besök eSky och kolla under fliken Erbjudanden, där vi samlar endast de mest unika erbjudandena. Vi har billiga flygbiljetter till Malaga och till andra vackra städer över hela världen. Antalet billiga flygbiljetter är begränsat, så vänta inte för länge med att boka ditt flyg!

Gratis flygsökmotor

Sökmotorer hjälper dig att hitta billiga flyg till Malaga och till andra resmål över hela världen. Det är ett mycket bekvämt sätt att söka efter flygresor och du slipper jämföra priser själv. Glöm inte att billiga flygbiljetter till Malaga försvinner väldigt snabbt.

Det är inte bara lågprisflygbolag som erbjuder billiga flyg till Malaga. Du kan resa från Sverige till Malaga med reguljärflygbolag för endast 200–400 SEK. Om du har tur och kollar biljettpriserna regelbundet, kan du betala ännu mindre!

Det finns just nu tre flygbolag som erbjuder billiga direktflyg från Sverige till Alicante: Ryanair, Norwegian och SAS. Det finns också ett stort utbud av indirekta flyg. Ibland kan det vara bättre att välja flyg med mellanlandning - det är inte särskilt ovanligt att flygbiljetter på sådana resor har samma pris eller är något billigare. Direktflyg erbjuds också av charterbolag. Om du flyger charter kan du ta med incheckat bagage som ingår i priset. Det är därför bra att jämföra pris på flygbiljetter till Malaga och välja det alternativ som passar dig bäst. Kontrollera också vilka tjänster som finns i valda flygbolag, som till exempel gratis incheckat bagage eller snacks ombord.

Hur kan jag resa ännu billigare?

Du får medföra vätskor i behållare på max 100 ml. Vill du ta med mer duschgel? Då kan du hälla det till flera småflaskor. Om alla dina vätskor ryms i handbagaget (totalt kan du ta med 1 liter) slipper du lägga till incheckat bagage. På det viset minskar priset på din flygbiljett till Malaga. Prioriterad ombordstigning är också inget måste. Köp inte extra tjänster om du inte behöver dem.

Det finns många billiga flyg till Malaga att välja mellan. I de flesta erbjudanden på billiga flyg till Malaga ingår inga extra tjänster som till exempel prioriterad ombordstigning eller incheckat bagage. Dessa biljetter lämpar sig bäst för de som vill spara så mycket som möjligt.

Det enklaste sättet att hitta billiga flyg är att prenumerera på nyhetsbrev. På eSky kan du välja vilka erbjudanden som du ska få aviseringar på: sätt maxpriset och välj din rutt. Vi meddelar dig strax när vi har hittat flygbiljetter som matchar dina kriterier. Glöm inte att de billigaste flygbiljetterna till Malaga försvinner mycket snabbt, så passa på och boka direkt!

✔️ Erbjuder eSky.se kampanjpriser på flyg till Málaga?

Kampanjerbjudanden och flygbiljetter till låga priser dyker upp regelbundet på eSky.se. Följ oss och låt oss inspirera dig!

✔️ Är det möjligt att skaffa reseförsäkring när jag bokar flyg till Málaga?

Om du bokar flyg på eSky.se kan du också skaffa reseavbeställningsskydd. Med denna försäkring kommer du att känna dig säker och lugn under din resa.

✔️ Är det möjligt att boka boende samtidigt när jag bokar flyg till Málaga?

På eSky.se kan du också söka boende. Tack vare det kan du boka ett bra hotell i god tid innan resan. Du kan boka boende oavsett vilken typ av biljett du har eller genom att boka paket med Flyg+Hotell.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder flyg till Málaga?

eSky.se ser till att erbjuda flyg till Málaga både med lågprisflygbolag och med flygbolag som är kända för sin högre standard.

Användbar information om flygplatser i Málaga

Letar du efter hotell? Kolla de bästa hotellen i Málaga

Hitta hotell i Málaga