Menu

Las Palmas - Billiga flyg till Las Palmas

Visa filter

Las Palmas

Kanarieöarna - flygbiljetter till Las palmas

Billiga flyg till Kanarieöarna

Det finns ett stort utbud av billiga flyg till Las Palmas de Gran Canaria från Sverige. Spanien och Kanarieöarna är de mest populära semesterdestinationerna bland svenskarna. Direktrutter från Sverige till Las Palmas trafikeras varje dag. Kanarieöarna är ett spännande resmål värt att besöka året runt.

Från Sverige kan du resa till Kanarieöarna med Ryanair, SAS och Norwegian. Direktflyg från Stockholm tar ungefär 6 timmar. Det finns två direktlinjer från Sverige till Kanarieöarna, en från Stockholm och en från Göteborg.

Det finns också andra alternativ att ta sig till Las Palmas. Charterflyg är väldigt populära under högsäsongen. Charterresor med både flyg och hotell erbjuder bland annat TUIfly.

Hur bokar jag billiga flyg?

Det enklaste sättet är att prenumerera på nyhetsbrev. På eSky kan du välja vilka erbjudanden du ska få aviseringar på: sätt maxpriset och välj din rutt. Vi meddelar dig strax när vi har hittat flygbiljetter som matchar dina kriterier. Glöm inte att de billigaste flyg till Kanarieöarna försvinner väldigt snabbt, så passa på och boka direkt!

Direktflyg från Sverige till Las Palmas kostar ibland endast 400 SEK! Tycker du att det är jobbigt att söka efter erbjudanden själv? Undvik onödigt krångel genom att prenumerera på nyhetsbrev.

När du jämför flyg från Sverige till Las Palmas tänk också på andra saker än biljettpris. Direktresa från Göteborg och Stockholm tar ungefär samma tid, så det borde inte vara en avgörande faktor. Men avrese- och ankomsttid kan påverka dina planer. Kolla i förväg hur du kan ta dig både till flygplatsen i Sverige och från flygplatsen i Las Palmas till hotellet. Det kan ibland löna sig mer att flyga från flygplatsen som ligger längre bort, men som erbjuder direktförbindelser med Las Palmas.

Vad beror flygpriserna på?

Priset på samma flyg till Las Palmas kan ändras även flera gånger om dagen och därför kan du se sökresultat som inte stämmer med dina tidigare träffar. Det finns en regel att ju tidigare du bokar, desto mer du sparar på din resa till Kanarieöarna. Om du skjuter upp bokning till sista minuten överbetalar du oftast för flyg till Kanarieöarna. Högsta priser är när du bokar bara några dagar i förväg - flygbolag höjer priser eftersom de vet att det alltid finns någon som ska boka resa oavsett dess pris.

Använd resesökmotor för att boka de billigaste biljetterna till Las Palmas. Här på eSky hittar du billiga flyg till Kanarieöarna. Populära flygbolag erbjuder många direkta och indirekta förbindelser mellan Sverige och Las Palmas. Ryanair erbjuder flyg från Skavsta till Las Palmas, Norwegian trafikerar rutten från Göteborg och Stockholm och SAS har direktflyg från Arlanda till Las Palmas.

Det som till största delen påverkar biljettens pris är flygdatum. Om du flyger ofta vet du att de billigaste biljetterna bokar du mitt i veckan. Med andra ord är det billigast att boka när alla andra inte gör det. Undvik därför att flyga över en helg då många andra bokar sina resor.

När ska man boka flygbiljett till Las Palmas?

Vill du koppla av i soliga Las Palmas? Vänta inte med bokning till sista stunden! De bästa flygerbjudandena på flyg till Las Palmas bokar du långt i förväg. Sparade pengar kan du spendera på något trevligt. Vill du boka billiga flyg följ dessa enkla regler: boka direkt om du har hittat något särskilt bra erbjudande eller vänta till sista stunden innan planerat avresedatum.

Att hitta billiga flygbiljetter kräver en viss uthållighet och ett visst tålamod. Och, förstås, en bra och snabb sökmotor! Med lite tur kan du hitta direktflyg till Las Palmas för endast 200-300 SEK! Flygbolag har ofta kampanjer då de sänker priser på flyg till Kanarieöarna. Detta vill du inte missa!

Om du är flexibel med flygdatum och vill hitta det bästa priset på flyg till Las Palmas, ha koll på erbjudanden. Ryanair, Norwegian och SAS har ofta kampanjer och då kan du spara ganska mycket på din flygresa till Kanarieöarna.

Så söker du billiga flyg

Det är inte bara lågprisflygbolag som erbjuder billiga flyg till Kanarieöarna. En resa från Sverige till Spanien med reguljärflygbolag kan ibland kosta endast 400 SEK. Om du har tur och kollar biljettpriserna regelbundet, kan du betala ännu mindre! En bra sökmotor hjälper dig att till och med hitta billiga charterflyg till Kanarieöarna.

Flygpriserna ändras jämt. Därför kan sökmotorer vara till stor hjälp! De används för att hitta och jämföra alla tillgängliga erbjudanden på flyg till Kanarieöarna och andra städer. Välj den rutt från Sverige till Las Palmas som intresserar dig mest och ange när du vill flyga till Kanarieöarna. Du kan bläddra bland alla erbjudanden från hela Sverige eller söka efter flyg från vald stad.

Jakten på billiga flygbiljetter behöver inte vara en lång och tråkig process. Sökmotorn eSky ger dig möjlighet att jämföra både reguljära och chartererbjudanden och hitta de billigaste flygbiljetterna till Las Palmas. Oftast dyker Ryanairs erbjudande upp bland sökresultaten som det billigaste alternativet. Men det är ändå värt att jämföra de billigaste biljetterna med lite dyrare charterresor, eftersom om du vill ta med incheckat bagage kan det vara bättre att flyga charter.

Hur kan jag resa ännu billigare?

Du får medföra vätskor i behållare på max 100 ml. Vill du ta med mer ansiktsvatten? Då kan du hälla det till flera småflaskor. Om alla dina vätskor ryms i handbagaget (totalt kan du ta med 1 liter) slipper du lägga till incheckat bagage. På det viset minskar priset på din flygbiljett till Las Palmas. Prioriterad ombordstigning är också inget måste. Köp inte extra tjänster om du inte behöver dem.

Tillgång till de bästa erbjudandena får du när du registrerar dig för nyhetsbrev. Du kan ändra nyhetsbrevinställningar som till exempel maxpriset och destinationer som du vill åka till. Om det finns flyg till Las Palmas som matchar dina kriterier ska du få ett mejl. Ett sådant nyhetsbrev erbjuder till exempel eSky. Vänta inte för länge innan du bokar eftersom de billigaste flygen försvinner först!

Här presenterar vi saker som du kan tänka på innan du bokar ditt flyg till Kanarieöarna. Flygbiljett till Las Palmas är bara en del av dina resekostnader. Det kan vara bättre att boka dyrare biljett och undvika lång resa till flygplatsen som ligger hundratals kilometer bort.

Billiga flyg till Las Palmas

Gillar du att åka spontant? Känner du att en sista-minuten resa är något för dig? Då rekommenderar vi att boka flygbiljetter till Las Palmas så sent som möjligt. Spontana resor fungerar dock inte för alla, särskilt om du har jobb och familj. Om du bara vill ligga på stranden och inte har några förutbestämda planer, är det bättre att vänta lite med bokning för att hitta de billigaste flygbiljetterna.

Det är ganska billigt att åka till Kanarieöarna. Du kan enkelt hitta flygbiljett till Las Palmas för endast 500 SEK. Men glöm inte att när du bokar flyg med lågprisflygbolag ingår inget incheckat bagage i priset. Det kan bokas mot en avgift. För att hitta det bästa erbjudandet kolla också charterflyg, där incheckat bagage ingår i biljettpriset.

Om du vill hitta de allra bästa flygerbjudandena till Kanarieörna, besök eSky och kolla under fliken Erbjudanden. Det är en mycket bekväm metod att boka billiga biljetter och lämpar sig särskilt bra för alla som inte har bestämt när de vill flyga. Välj en eller flera avreseort och kolla vilka erbjudanden på flyg till Las Palmas som finns just nu.

✔️ Erbjuder eSky.se kampanjpriser på flyg till Las Palmas?

Kampanjerbjudanden och flygbiljetter till låga priser dyker upp regelbundet på eSky.se. Följ oss och låt oss inspirera dig!

✔️ Är det möjligt att skaffa reseförsäkring när jag bokar flyg till Las Palmas?

Om du bokar flyg på eSky.se kan du också skaffa reseavbeställningsskydd. Med denna försäkring kommer du att känna dig säker och lugn under din resa.

✔️ Är det möjligt att boka boende samtidigt när jag bokar flyg till Las Palmas?

På eSky.se kan du också söka boende. Tack vare det kan du boka ett bra hotell i god tid innan resan. Du kan boka boende oavsett vilken typ av biljett du har eller genom att boka paket med Flyg+Hotell.

✔️ Vilka flygbolag erbjuder flyg till Las Palmas?

eSky.se ser till att erbjuda flyg till Las Palmas både med lågprisflygbolag och med flygbolag som är kända för sin högre standard.

Användbar information om flygplatser i Las Palmas

Letar du efter hotell? Kolla de bästa hotellen i Las Palmas

Hitta hotell i Las Palmas