Menu

Hur använder man boataround.com?

Hur använder man boataround.com?

Först behöver du gå in på webbsidan boataround.com och sedan räcker det att ange destination, datum och båttyp, till exempel segelbåt, yacht, katamaran, gulet eller husbåt. När du har angett alla uppgifter och klickat på knappen ”Sök” kan du se sökresultat som matchar dina kriterier. Du kan sortera resultaten hur du vill, till exempel efter pris eller recensioner. Sökresultaten kan begränsas och anpassas genom att använda filter som finns till vänster, till exempel din budget, antal hytter och personer. Du kan också välja båtens tillverkningsår, modell, tillverkare och längd. Sökningen kan begränsas på ett enkelt sätt för att visa erbjudanden på båtar med professionell skeppare och de som du kan köra själv.

Om du har ytterligare frågor står Boatarounds konsulter till tjänst 7 dagar i veckan. Vill du få veta mer om och hur det går till att boka yacht på ett säkert sätt? Läs vår artikel.

Tips och förslag i denna artikel och relaterade artiklar är endast för information och hjälp och kan inte utgöra grund för några anspråk mot eSky.se.

Innehåller den här artikeln informationen du letade efter? Ja | Nej
Jag tycker att artikeln:
Tack för att du tyckte till!