Menu

Olika måltidsupplägg på hotell

Olika måltidsupplägg på hotell

AI (All Inclusive)

Ett populärt måltidsupplägg som passar resenären som tycker om att spendera semestern vid en strand nära hotellet. Upplägget inkluderar mellan 3 och 6 måltider inklusive snacks och obegränsad tillgång till alkoholfria drycker samt lokalproducerade alkoholdrycker.

UAI (Ultra All Inclusive)

Samma som ’All Inclusive’ fast lite mer! Här inkluderas ett större utbud alkoholhaltiga drycker. Ytterligare inkluderar även vissa hotell här aktiviteter så som massage, SPA eller bastuvistelser.

OV

Måltidsupplägget inkluderar inga måltider. Detta upplägg lämpar sig för aktiva resenärer som inte tänker spendera så mycket tid på hotellet.

BB (Bed and Breakfast)

Frukost inkluderas i rumspriset.

HB (Half Board, frukost och lunch)

Frukost och lunch inkluderas i rumspriset.

FB (Full Board, 3 måltider)

Måltidsupplägget inkluderar frukost, lunch och middag. Upplägget rekommenderas för dem som planerar kortare vistelser (under 3 timmar) från hotellet och således hinner tillbaka för att äta.

SC (Self Catering, självhushåll)

Självhushållning. Måltider inkluderas inte i priset men resenärer har tillgång till ett kök eller trinettkök där de själva kan tillreda måltider. Ett perfekt val om du vill spara pengar eller har en begränsande diet.

PP

Måltider serveras enligt programmet. Vanligtvis berör upplägget resor ordnare under ledigheten.

ZPR

 

Erbjudanden av denna typ inkluderar det måltidsupplägg som nämns i paketresans detaljbeskrivning eller i hotellbeskrivningen hittad i paketresans villkor.

 

Tips och förslag i denna artikel och relaterade artiklar är endast för information och hjälp och kan inte utgöra grund för några anspråk mot eSky.se.

Innehåller den här artikeln informationen du letade efter? Ja | Nej
Jag tycker att artikeln:
Tack för att du tyckte till!