Menu

Tilläggstjänster på hotell

Tilläggstjänster på hotell

Många hotell erbjuder tilläggstjänster som till exempel väckning, tvättservice, rumsservice, taxibokning, evenemangsbiljetter, information till turister och kassaskåp där man kan låsa in sina värdesaker. Vissa tjänster kan vara avgiftsbelagda.

Minibar

Minibar är oftast en tilläggstjänst som är avgiftsbelagd. Du betalar för alla uppätna och uppdruckna produkter när du checkar ut. En lista över alla produkter i minibaren (inklusive priser) bör finnas i varje rum.

Kaffe och te

Många hotell erbjuder gratis kaffe och te i rummet. Hotell som har denna bekvämlighet utrustar rum med en kaffebryggare eller en vattenkokare och ett paket med te, kaffe, socker och grädde samt engångsglas eller koppar.

Tjänster utanför rummet

Faciliteter som finns på hotellet framgår av hotellets klassificering. Hotell kan erbjuda: pool, bastu, gym och träning, spabehandlingar, smyckes- och souvenirbutiker, frisersalonger, bagageförvaring, rum där du kan förvara din fritidsutrustning, konferensrum, guidade turer, gratis parkering och strykning.

Internet

På de flesta hotell kan du använda internet helt gratis. Lite lyxigare hotell erbjuder ofta högpresterande bredbandsinfrastruktur i rummen. Denna tjänst är vanligtvis gratis. Vissa hotell kan erbjuda internet på internetkaféer (avgifter fastställs av hotellet).

Många hotell har trådlöst nätverk (Wi-Fi). Ibland behöver du få ett lösenord för att ansluta till hotellets wifi och ibland är tjänsten avgiftsbelagd. I så fall fråga personalen hur du ska betala för Wi-Fi.

Tips och förslag i denna artikel och relaterade artiklar är endast för information och hjälp och kan inte utgöra grund för några anspråk mot eSky.se.

Innehåller den här artikeln informationen du letade efter? Ja | Nej
Jag tycker att artikeln:
Tack för att du tyckte till!