Menu

Eurowings har fått fotfäste i Sverige

Eurowings har fått fotfäste i Sverige

Eurowings, som ingår i koncernen Lufthansa Group, fortsätter att utveckla sitt utbud i Sverige. Flygbolaget har presenterat nya rutter från Stockholm som blir Eurowings nya bas. Linjenätverket är väl genomtänkt och omfattar flera Europa-destinationer som kommer att uppskattas av både affärsresenärer och turister.

Eurowings etablerar ny bas

Stockholm blir Eurowings elfte bas i Europa och femte utanför Tyskland som är flygbolagets hemland. Etableringen innebär ett tillskott till Arlandabasen i form av Eurowings fem nya Airbus 320. Linjer kommer att flygas av lokala besättningar och flygbolaget har redan meddelat att flygpersonalen består av 150 arbetare. Det nya linjenätverket från Stockholm kommer att startas upp den 27 mars. Biljetter till europeiska destinationer finns till försäljning redan nu och enkelbiljettpriserna börjar från så lite som € 29,99. Eurowings aktuella utbud omfattar drygt 200 inrikes- och utrikesflyg som avgår varje vecka.

Linjenätverket från Stockholm flygplats

Nya rutter innebär nya, spännande och intressanta reseupplevelser samt tjänster av högsta kvalitet som Lufthansakoncernen är berömd för. Etableringen av ny bas i Stockholm och flygnätverket med rutter till Europas populäraste resmål innebär förbättrad tillgänglighet för alla som reser från Arlanda för affärs- eller fritidsändamål.

Lågprisflygbolaget erbjuder i dagsläget direktflyg till över 15 destinationer och planerar att vidare utveckla sitt nätverk. Just nu går det att boka flyg från Stockholm till Cypern, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Grekland, Italien och Spanien. I första steget efter etableringen av den nya Stockholm-basen erbjuder Eurowings flyg till populära semesterdestinationer i Europa som till exempel soliga Larnaca, Nice, Rhodos eller Málaga. Andra linjer som ingår i nätverket är väletablerade resmål för citybreak och populära affärsdestinationer. Det är bland annat Berlin, Barcelona, Birmingham, Prag och Rom.

Res bekvämt med Eurowings

Punktlighet och högkvalitativa tjänster är två av Eurowings fördelar som oftast nämns av resenärer. Flygbolaget erbjuder flyg till låga priser och flexibel reseplanering. Du kan ändra din bokning fram till 40 minuter före avgång. Biljetter kan bokas i olika reseklasser: BIZclass, Smart och Basic beroende på vilka behov du har. Allt detta är resekomfort på en helt annan nivå.

Tips och förslag i denna artikel och relaterade artiklar är endast för information och hjälp och kan inte utgöra grund för några anspråk mot eSky.se.

Innehåller den här artikeln informationen du letade efter? Ja | Nej
Jag tycker att artikeln:
Tack för att du tyckte till!