Menu

Flexibla resor med Eurowings

Flexibla resor med Eurowings

Billiga flyg och utökat flygnätverk räcker idag inte för att möta upp de förväntningar som finns hos både turister och affärsresenärer. För bästa möjliga flygupplevelse är det viktigt att erbjuda resenärer flexibilitet vid bokning av resor. På så vis undviker man risk för att oförutsedda händelser eller pandemirestriktioner leder till att man inte kan utnyttja sin biljett. Eurowings har ändrat sin bokningspolicy och infört nya möjligheter. Flygbolaget garanterar nu att resenärer kan göra flexibla ändringar i sina resor. Men vad betyder det egentligen?

Ändra din resplan

Eurowings satsar på att göra resandet mer flexibelt. Det betyder att resenärer kan göra ett obegränsat antal ändringar helt utan kostnad. Idag är denna lösning särskilt viktig då många väntar med att boka flygresor eftersom de är rädda för att planera långt framåt. Eurowings erbjuder två flexibla resealternativ: Flex Light och Flex Premium.

Flex Light är en kostnadsfri tjänst som ingår i varje biljett bokad hos Eurowings. Detta alternativ möjliggör ändringar i resan upp till 40 minuter före avgång. Resenärer får ändra datum, tid och rutt för sin flygning. Dessa ändringar är obegränsade och kostnadsfria. Om du ombokar till dyrare flygbiljett än den ursprungliga måste du dock betala mellanskillnaden.

Flex Premium är en perfekt lösning för personer som vill ha möjlighet till både om- och avbokning. Den här tjänsten är tillgänglig om man väljer SMART eller BIZclass-biljett. Förutom att man får avboka flyg så är det även garanterat att ingen extra avgift tillkommer om den nya flygresan skulle vara dyrare.

Spontana resor

Eurowings har även ett speciellt erbjudande för de som gillar att flyga spontant och är beredda att med kort varsel ändra sina planer. Tillval Fly Ahead gör det möjligt att hoppa på ett tidigare flyg på avresedagen. Då kan du resa upp till 3 timmar tidigare än planerat! Bokning måste ändras upp till 40 minuter före avgång för den tidigare flygresan.

Eurowings

Tips och förslag i denna artikel och relaterade artiklar är endast för information och hjälp och kan inte utgöra grund för några anspråk mot eSky.se.

Innehåller den här artikeln informationen du letade efter? Ja | Nej
Jag tycker att artikeln:
Tack för att du tyckte till!